• Je hebt van alles maar voelt je toch niet gelukkig.
  • Je voelt je onzeker in sociale situaties en gedraagt je anders dan je zou willen.
  • Je wilt iets en het lukt niet, hoe komt dat? Je komt steeds dezelfde problemen tegen in je leven.  
  • Emoties overheersen soms je verstand.
  • Je denkt positief maar valt steeds terug in negatieve gedachten.
  • Je hebt een burn-out en wilt snel weer aan het werk. Je hebt psychosomatische klachten.
  • Je wilt zich gewoon weer positief voelen en zelfvertrouwen hebben.

particulierIeder mens krijgt in zijn leven te maken met positieve, maar ook met negatieve emoties en situaties. Bijvoorbeeld onzekerheid, boosheid, angst of verdriet. Vervelende situaties door miscommunicatie, conflicten, relatieproblemen of zelfs gepest worden. Problemen in werksituaties, werkstress en lichamelijke klachten door stress.
De meeste mensen weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Maar, wat is er aan de hand wanneer dit niet lukt? Wanneer problemen het dagelijkse leven negatief beïnvloeden?

Heemskerk Coaching helpt je inzicht te krijgen en te werken aan een oplossing door samen positieve doelen te stellen. Je krijgt antwoord op vragen zoals wat wil ik en hoe doe ik dat? Ook wordt je bewust van je emoties en reacties. Je leert emoties herkennen en begrijpt wanneer en waarom jij of je lichaam op een bepaalde manier reageert.
Dit gebeurt door gesprekken en oefeningen gericht op het gevoel en door het bewust maken van belangrijke onbewuste informatie.

Je krijgt inzicht, wordt zelfbewuster en zelfverzekerder. Daardoor worden problemen beter hanteerbaar, verdwijnen nare gevoelens en worden doelen in het leven weer bereikbaar.

Kijk ook bij hulpvragen om te zien welke problemen er behandeld kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie.

Vergoeding.
Werkgevers zijn vaak bereid tot het betalen van de kosten als de klacht werkgerelateerd is en/of ziekteverzuim beperkt. Coaching/communicatietraining is belastingaftrekbaar (bedrijfskosten) wanneer men zelfstandig werkt.

Voor informatie over coaching in werksituaties klik hier.

 

 

Belangrijke gegevens:
BTW-nummer: NL1536.57.868.B.01
KvK–nummer: 56358903