Eetproblemen en overgewicht

Eetproblemen en overgewicht2018-11-16T14:50:37+00:00

Eetproblemen, eetbuien en overgewicht
Heb je last van oude eetpatronen of eetbuien en wil je hier vanaf?
Wil je afvallen maar wat je ook probeert, je hebt geen blijvend resultaat?

Herken jij dit?

 • Ben je al jaren een strijd met jezelf aan het voeren?
 • Wint je gevoel het vaak van je verstand en heb je daarna weer spijt.
 • Voel jij je na de eetbui boos of verdrietig?
 • Iedere keer doe je opnieuw een poging om met het zoveelste dieet af te
 • vallen om vervolgens te merken dat het lastig is om vol te houden.
 • Je komt daarna vaak meer aan dan er af is gegaan.
 • Je eetbuien komen ook weer terug en je denkt: laat maar het lukt toch niet.

Stop met het gevecht! Als je alles al heb geprobeerd en het lukt niet dan ligt dit niet aan jou!

Want:
Vervelende eetpatronen, eetbuien hebben, is een probleem wat onbewust gestuurd wordt.
Het niet kunnen afvallen komt vaak doordat je onbewust niet wilt afvallen, dat klinkt raar want met je verstand wil je dit natuurlijk wel heel graag.
Het voelt vaak als een strijd met jezelf.
Steeds wint je gevoel het van je verstand daarna komt er een gevoel van spijt, boosheid of verdriet.
Ieder keer doe je opnieuw een poging om met het zoveelste dieet af te vallen om vervolgens te merken dat het lastig is om vol te houden. Je komt daarna vaak meer aan dan er af is gegaan. Je eetbuien komen ook weer terug en je denkt: laat maar het lukt toch niet.

Hulp bij Eetbuien en Overgewicht. Wat kun je verwachten?

 • De bedoeling is dat het vanzelf gaat. Je hoeft er niet meer over na te denken en met eten bezig te zijn.
 • Je gaat je gewicht loslaten terwijl je normaal eet. Alles wat je daarnaast nog doet, zoals meer bewegen, sporten, een beter eetpatroon of een dieet zal makkelijk gaan en wel blijvend helpen.
 • Daarnaast zul je veel meer zelfkennis en zelfvertrouwen krijgen. je leert bewust en onbewust anders met je gevoelens en problemen om te gaan.Stuur mij een mail dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak. Ik kijk er naar uit om jou te helpen.
  Jacqueline

Ik heb 25 jaar ervaring in het behandelen van klachten en ik heb mij hierin gespecialiseerd.

Ben je bereid om met mijn hulp naar jezelf te kijken dan ben ook jij snel van je eetbuien af. Vaak al na 1 of 2 consulten.
Je komt 1 keer per maand, als het goed gaat 1 keer per 2 of 3 maanden.  € 150,- per consult.
Totaal aantal behandelingen is meestal tussen de 5 en 7 keer.

Daarna kun je gaan afvallen en zal alles wat je doet, zoals meer bewegen, sporten, een beter eetpatroon of een dieet wel blijvend helpen.
Je krijgt ook veel meer zelfvertrouwen, je zult beter met emoties om kunnen gaan en zal overbodige thema’s in je leven makkelijker los kunnen laten.

Stuur mij een mail dan neem ik contact op met je op voor het maken van een afspraak.

Ik kijk er naar uit om jou snel van je eetbuien af te helpen.

Jacqueline.

 

Lees hieronder het verhaal van een geweldige cliënte die het nog steeds niet kan bevatten. We noemen haar Bianca maar dat is een fictieve naam om privacyredenen.
Bianca heeft het hieronder over hypnotherapie, ja dat doe ik ook, maar waar ik mee heb gewerkt is een nieuwe methode. Mental Space Psychology (MSP).

Vorig jaar heb ik hier onderzoek naar gedaan en mij hierin gespecialiseerd. Ik heb toen met 10 proefpersonen gewerkt. Ze zijn allemaal van hun eetbuien af. De meeste na 1 of 2 consulten. Op dit moment ben ik de enige in Nederland die hier mee werkt.

Nu het verhaal van Bianca.

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al te dik, vanaf ongeveer mijn 16e volg ik allerlei dieten die op dat moment in de mode zijn, het 40 punten dieet, brooddieet, soepdieet, Weight Watchers, Sonja Bakker, ik heb shakes geprobeerd (en driekwart jaar volgehouden) naar de diëtiste, sporten onder begeleiding, noem het maar op of ik heb het gedaan.

En als ik eerlijk ben, alle diëten werken echt. Ik val er zo 10 tot 20 kilo vanaf. Maar dan, dan ben ik het zat en ga ik weer gewoon eten, na een week gewoon eten val ik weer in mijn oude gewoonten en binnen no time zit alles wat ik ben afgevallen, plus minstens 5 kilo er weer bij.

Zo ook afgelopen mei, een half jaar na mijn laatste dieet, ik woog meer dan 120 kilo, meer dan ik ooit gewogen had. Tijd voor het volgende dieet ! Maar wat ?

In een tijdschrift las ik een reportage over afvallen met hypnotherapie. Ja hoor niks voor mij, zweverig gedoe allemaal.
Even later kwam er op Facebook een stukje voorbij over afvallen bij een hypnotherapeut. Ik ging hierdoor toch nadenken, van baat het niet dan schaadt het niet.
Ik zocht op internet naar een hypnotherapeut in Katwijk en kwam bij Jacqueline Heemskerk terecht. Na lang aarzelen stuurde ik een mailtje en een week later kon ik al terecht. Ik dacht nog als ik het niets vindt stop ik er gewoon mee.

Een week later zat ik dus bij Jacqueline op de stoel, een hele gewone vriendelijke vrouw die niks zweverigs over zich had. Ik werd niet gehypnotiseerd of zo, eigenlijk praten we gewoon samen. Ik dacht, ik laat het allemaal over me heen komen en probeer zo goed mogelijk mee te doen. Sommige dingen vond ik moeilijk maar goed, gewoon zeggen wat op dat moment in mij opkwam.

Na die eerste keer in mei, stopten mijn eetbuien, die ik elke dag wel 1 of 2 keer had. Eten was ineens niet meer belangrijk, heel wonderlijk. En ik viel af, niet veel, 2 kilo per maand, maar prima. De twee keer er na praten we over emoties en dingen die bij mij diep weggestopt zaten. Ik moest soms terug naar het verleden.

Na 3 keer (per maand 1 consult) te zijn geweest, kreeg ik ineens weer behoefte aan eten, niet zo als voorheen, maar toch genoeg om in een maand ipv 2 kilo af te vallen, 1 kilo bij te komen. De volgende keer dat ik bij Jacqueline was, bleek dat er, diep in mij, nog iets weggestopt was, daar praten we over en door terug te gaan naar het verleden, is dat ook “uit de weg gewerkt”. Een hele opluchting.

Daarna ging het eigenlijk heel goed. Ik vind het heel wonderlijk wat er is gebeurd, ik heb het idee dat ik alles kan eten wat ik wil, ik ben niet meer de hele tijd met eten bezig, maar ik val gewoon af, en ik eet gewoon op een feestje taart, een bitterbal of een handje nootjes, op een bbq heb ik genoeg aan 2 tot 3 stokjes vlees, een lepel salade en 2 stukjes stokbrood, terwijl ik vroeger altijd door bleef eten tot alles op was.

Nog zoiets, ik stond in de rij voor de kassa met om mij heen allerlei snoep, chocolade en ik gaf er niets om, ik hoefde niks, ondenkbaar, een half jaar geleden, had ik daar staan watertanden en had ik echt al minstens 1 ding gepakt om te kopen (en thuis op te eten).

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, het geeft me heel veel rust in mijn hoofd, ik voel me goed, ik kan eten wat ik wil, ik ben niet aan de lijn maar ik val toch zo’n 2 kilo per maand af, ongelofelijk dat niemand dit ooit tegen me gezegd heeft dat dit bestond. Ik ben nu echt van mijn eetverslaving af. Dank je wel Jacqueline!