fbpx

Klachten

Klachten2023-04-04T08:59:38+00:00

Negatieve gevoelens, negatief zelfbeeld, onzekerheid, depressie, angst.

  • Je hebt van alles maar voelt je toch niet gelukkig.
  • Je voelt je onzeker in sociale situaties en gedraagt je anders dan je zou willen.
  • Je wilt iets en het lukt niet, hoe komt dat? Je komt steeds dezelfde problemen tegen in je leven.  
  • Emoties overheersen soms je verstand.
  • Je denkt positief maar valt steeds terug in negatieve gedachten.
  • Je hebt een burn-out en wilt snel weer aan het werk. Je hebt psychosomatische klachten.
  • Je wilt zich gewoon weer positief voelen en zelfvertrouwen hebben.

Sociale problemen, negatief zelfbeeld, onzekerheid
Een onzeker gevoel in sociale situaties, zoals bij familie, vrienden, collega’s, of andere situaties waarbij andere mensen een rol spelen kan snel opgelost worden met het Sociaal Panorama (ontwikkeld door sociaal psycholoog dr. Lucas A. C. Derks). Onbewust heb je de mensen die je kent of ooit gekend hebt in je geheugen opgeslagen. De manier waarop je dat (onbewust) hebt gedaan kan er de oorzaak van zijn dat je problemen zoals een negatief zelfbeeld hebt ontwikkeld en angst, onzekerheid, eenzaamheid e.d. ervaart. Door deze onbewust opgeslagen personen en herinneringen te veranderen verandert ook het gevoel wat hierdoor is ontstaan. Je krijgt meer zelfvertrouwen, zelfwaardering en kunt beter voor jezelf opkomen.

 

Depressie
Een sombere stemming?
Geen plezier beleven aan dingen die je normaal wel plezier geven?
Geen zin hebben in dingen waar je normaal wel zin in hebt?
Als je bovenstaande klachten herkent kan het zijn dat je last hebt van een milde depressie.
Naast deze klachten kun je ook nog last hebben van vermoeidheid, slecht slapen, piekeren en minder eetlust.
Jacqueline werkt met een nieuwe korte behandelmethode.

Angst
Soms kun je last hebben van angst, dit kan door traumatische ervaringen, je kunt je angstig voelen bij andere mensen, door onzekerheid maar je kunt ook een gevoel van angst hebben terwijl de oorzaak onduidelijk is.
Jacqueline helpt je snel om van je angst af te komen.

particulier

Algemeen
Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met positieve, maar ook met negatieve emoties en situaties. Bijvoorbeeld onzekerheid, boosheid, angst of verdriet. Vervelende situaties door miscommunicatie, conflicten, relatieproblemen of zelfs gepest worden. Problemen in werksituaties, werkstress en lichamelijke klachten door stress.
De meeste mensen weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Maar, wat is er aan de hand wanneer dit niet lukt? Wanneer problemen het dagelijkse leven negatief beïnvloeden?

Jacqueline helpt je inzicht te krijgen en te werken aan een oplossing door samen positieve doelen te stellen. Je krijgt antwoord op vragen zoals wat wil ik en hoe doe ik dat? Ook wordt je bewust van je emoties en reacties. Je leert emoties herkennen en begrijpt wanneer en waarom jij of je lichaam op een bepaalde manier reageert.
Dit gebeurt door gesprekken en oefeningen gericht op het gevoel en door het bewust maken van belangrijke onbewuste informatie.

Je krijgt inzicht, wordt zelfbewuster en zelfverzekerder. Daardoor worden problemen beter hanteerbaar, verdwijnen nare gevoelens en worden doelen in het leven weer bereikbaar.

Kijk ook bij hulpvragen om te zien welke problemen er behandeld kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie.

Vergoeding.
Werkgevers zijn vaak bereid tot het betalen van de kosten als de klacht werkgerelateerd is en/of ziekteverzuim beperkt. Coaching/communicatietraining is belastingaftrekbaar (bedrijfskosten) wanneer men zelfstandig werkt.

 

Belangrijke gegevens:
BTW-nummer: NL1536.57.868.B.01
KvK–nummer: 56358903