fbpx

Reviews MSP – 3 geweldige dagen met Lucas Derks (NL)

Reviews MSP – 3 geweldige dagen met Lucas Derks (NL)2023-08-20T09:33:23+00:00
Meer info en inschrijven

Reviews: MSP – 3 geweldige dagen met Lucas Derks (NL)

Zeer waardevolle training, waarbij je praktische oefeningen ervaart en zelf leert toepassen! Deze 3-daagse is een pragmatische en verdiepende aanvulling op NLP en Sociaal Panorama methodieken.
– Tatsiana van Neerbos, Trainer-coach, Persoonlijke en teamontwikkeling.

We hebben de training absoluut interessant en inspirerend gevonden. We maken in onze eigen manier van werken met Hypnotherapie, Regressietherapie, Inner Child Therapie al veel gebruik van mental space, maar door de training heeft dat nu meer kader en achtergrond gekregen.
Ellen de Jong en Louis Crijns

Naar de workshop Mental Space Psychology (MSP) had ik lang uitgekeken en het bleek het wachten meer dan waard.
In drie dagen zijn we ondergedompeld in een door Lucas fantastisch opgebouwde workshop. Na ieder stuk theorie gaf hij een demonstratie en konden we daarna zelf aan de slag met o.a. onze hersenen in de ruimte, ons lichaam in de ruimte, de tijd in de ruimte, onze taal in de ruimte en nog veel meer. Tevens maakten we kennis met een geweldig online programma waarmee je samen met je cliënt een sociaal panorama kunt opzetten. Het werken met depressieve gevoelens was ronduit indrukwekkend.
Daarnaast werkten we met een techniek waarmee je cliënten met eetproblemen kunt helpen. Trauma’s in de ruimte was een mooie aanvulling op de technieken die ik al kende voor het verwerken van trauma’s. En als klap op de vuurpijl kregen we het boek MSP en de eerste Mental Spatial Diagnosis (MSD-1). Bedankt!
Sjaak de Coninck, Verkeersgedragstherapeut|Integratief (EMDR) therapeut|NLP-trainer|coach

Het is een top methodiek. Ik heb deze training in 2019 gedaan en werk er al een tijdje mee , en het is verbluffend effectief. Als er meer mensen mee gaan werken , wordt er voor velen het leven een stuk aangenamer.
Helmie Brode

Ik heb genoten van de driedaagse nascholing Mental Space Psychology, 20, 21 en 22 november 2020.
Als Master NLP en gecertificeerd NLP trainer werkte ik al veel met het Sociaal Panorama van Lucas Derks. Oefeningen uit het boek “Sociale Denkpatronen” zet ik vaak in, in één op één sessies met klanten.
De MSP heeft hier een aanvulling en een verdieping op gemaakt.
De vele demo’s waren verhelderend en inspirerend.
Interessant en fijn ook weer om zelf in oefeningen te kunnen beleven en ervaren.
Ik ben heel blij dat ik deze 3 daagse gedaan/ervaren/beleefd heb: Echt een mooie toevoeging. Heerlijk om op deze manier, kort, krachtig, diepgaand en effectief te kunnen werken!
En heel blij dat het fysiek kon, in Berg en Dal. Goed geregeld daar in alle opzichten en ook met betrekking tot alle Corona maatregelen.
Heel veel dank!
Marian Verschuren.

De training was heel interessant. Heel veel informatie, wat betreft  psycho-educatie en ook mooie interventies om in mijn praktijk te kunnen gebruiken. Ik vind de training een uitbreiding en verdieping, qua begrijpen waar MS vandaan komt. En hoe ook meer en anders toe te passen.
Dank voor de uitstekende training.
Marlene Monster-Linkers